Kantooronderzoek: verdiepend onderzoek klachten bij Beeldschermwerk

Meerdere medewerkers met klachten op kantoor?
Wij vinden de oplossing!

Fysieke klachten vormen nog steeds de op een na grootste reden voor verzuim. Breng middels een kantooronderzoek de oorzaken van alle klachten in kaart en voorkom uitval door de voorgestelde aanpassingen in het adviesrapport op te volgen.

 • Arbeidsrisico’s in kaart om klachten te verminderen/voorkomen

 • Medische intake gericht op klachten en gedrag

 • Compleet adviesrapport: van inzicht tot oplossing

Afspraak maken?

Een kantooronderzoek waar iedereen wat aan heeft.

Vita2Move geeft uitleg en advies over de mogelijke oorzaken van lichamelijke klachten en hoe deze op te lossen op heldere wijze. “Beeldschermwerk is vaak een van de grootste risico’s op kantoor, dus onderzoeken we niet één werkplek maar het hele kantoor”, aldus Mariska van de Kaa. Efficiëntie vinden wij belangrijk, dus bij meerdere klachten onderzoeken we liever het gehele kantoor. Het kantooronderzoek wordt ook ingezet als verdiepend onderzoek naar aanleiding van de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E).

Een kantooronderzoek bij jouw organisatie? Neem contact op!
 • Arbeidsrisico’s beeldschermwerk

  Inzicht in de oorzaken: krijg uitleg over het verband tussen de bestaande klachten en de werkplekken, werkhoudingen en werkzaamheden van medewerkers.

 • Ergonomie

  Advies over hoe de werkplekken het beste aangepast kan worden en medewerkers zelfstandig hun (flex)werkplek kunnen instellen.

 • Actieplan

  Geen onduidelijkheden over waar te beginnen: alle geadviseerde aanpassingen worden gerangschikt op basis van prioriteit.

Wat onze klanten zeggen over ons kantooronderzoek

Dankzij de persoonlijke aanpak van Mariska hebben we niet alleen gezonde werkplekken voor iedereen binnen de organisatie, maar hebben de medewerkers ook geleerd hoe zij zelf hun werkplek in kunnen stellen in plaats van dat het voor hen wordt gedaan.”

Healthy Workers

“Mariska heeft kennis van zaken, is daadkrachtig, zeer ontzorgend en gewoon een fijn mens om mee te werken. Ze heeft onze verwachtingen telkens weten te overtreffen. Onze werkplekken zijn door het kantooronderzoek op alle gebieden verbeterd!”

Janneke, Speak to Inspire

Vragen?