Online advies voor je thuiswerkplek

Tijdens, maar straks ook na de corona-maatregelen zal thuiswerken onderdeel blijven van onze manier van werken. Waar flexibiliteit, geconcentreerden kunnen werken en het vervallen van de reistijd grote voordelen zijn, valt thuiswerken in de praktijk toch nog vaak tegen. Het creëren van een comfortabele (en ergonomische) werkplek met eventuele beperkingen, het behouden van een goede werk-privébalans of het houden van voldoende pauzes zijn vaak genoemde worstelingen van de medewerkers met lichamelijke of mentale klachten tot gevolg.

Er is inmiddels ontzettend veel informatie online te vinden over thuiswerken, maar wat is nou belangrijk? Hoe zorg je ervoor dat je al die adviezen kunt toepassen in je eigen huis? Herken je dat?

Daarom geeft Vita2Move persoonlijke online adviezen over de thuiswerkplek. Op basis van foto’s en het videogesprek kunnen we zeer praktische en direct toepasbare tips geven om jouw thuiswerkplek gezonder en productiever te maken, die verder gaan dan alleen ergonomie. En daarvoor hoeven we dus niet eens langs te komen. Het kan gewoon online!

Meld je hier aan

Haal alles uit je thuiswerkplek

Wij gaan je niet alles vertellen over een gezonde werkplek, maar dat hoeft ook niet. Een gezonde thuiswerkplek kun je al creëren met simpele en praktische aanpassingen van je werkplek, werkroutine of werkomgeving. Juist die laagdrempeligheid zorgt ervoor dat je met een lage investering toch gezond thuis kunt werken. Zo voorkomen we dat er later geen dure specialist hoeft langs te komen.

Je ontvangt een adviesrapport op basis van de zeven gezondheidsaspecten op kantoor. Per aspect ontvang je tips & tricks over hoe je hier zo gemakkelijk mogelijk verbetering in kunt aanbrengen.

Naar welke aspecten wordt er gekeken?

 • Schone werkplek

 • Frisse werkplek (ventilatie)

 • Lichte werkplek (verlichting)

 • Vocht & voeding

 • Afwisseling & beweging

 • Comfortabele werkplek (ergonomie en werkhouding)

 • Prettige werkplek (werk-privébalans)

De experts

De adviseurs van Vita2Move staan bekend om hun adviezen over Gezond Werken in een gezond kantoor. Echter, de voorschriften van een gezond kantoor zijn niet een op een over te nemen voor een gezonde thuiswerkplek. Zij hebben hun kennis van de aspecten van een gezond kantoor vertaald naar aspecten voor een gezonde thuiswerkplek. Zo kun jij er ook gebruik van maken zonder teveel poespas!

Waar kun je uit kiezen?

 • PREVENTIEF
  Een online assessment (30 min.) van de thuiswerkplek

 • BIJ KLACHTEN
  Een uitgebreid online assessment (45 min.) van de thuiswerkplek en het lichaam

De online werkplekadviezen

Preventief

55,-p.p.
 • Duur: ca. 30 minuten
 • Via videobellen (Zoom, Teams, etc.)
 • Volledig adviesrapport incl. eventuele aanpassingen

Bij klachten

75,-p.p.
 • Duur: ca. 45 minuten
 • Via videobellen (Zoom, Teams, etc.)
 • Uitgebreid adviesrapport incl. eventuele aanpassingen

Wat klanten vinden over hun online thuiswerkplek-advies

Mijn vriend en ik werkten beide al zo af en toe vanuit huis. Nu we gedwongen zijn voorlopig thuis te werken leek dit ons hét moment om onze werkplek te checken. Evelien heeft een prettige manier van werken. Haar adviezen zijn direct toe te passen in de praktijk. Op sommige dingen waren we zelf nooit gekomen. Absoluut een aanrader!

Anne

Het door Mariska gegeven werkplekadvies heb ik als zeer prettig ervaren, met veel praktische tips en tegen een aantrekkelijke prijs.
Ik kan het iedereen dan ook van harte aanbevelen.

Bianca

Mariska heeft me super geadviseerd over gezond thuiswerken. Met een paar ingrepen en advies over hoe je zit, pauzes nemen, lichtinval, hoogte beeldschermen en gebruik kleiner toetsenbord, is het thuiskantoor nu ook helemaal top ingericht. Dank Mariska!

Ruby

In korte tijd veel tips ontvangen in een overzichtelijk rapport. Een heel fijn adviesgesprek waar ik zeker wat aan heb. Bedankt!

Owen

Vragen?