Over Vita2Move

“Give a man a fish and you feed him for a day; teach a man to fish and you’ll feed him for a lifetime.”

Maak een afspraak

Expert gezond werken

Zitten: een hardnekkige gewoonte die iedereen van kinds af aan heeft aangeleerd. De hele dag – op kantoor, thuis én onderweg – worden we continue verleid om te gaan zitten.
We weten ondertussen dat te veel zitten en te weinig bewegen ongezond is, terwijl de basis van veel kantoren toch de bureaustoel is.

Lichamelijke klachten? Slechte concentratie? Weinig energie? Dit is niet vreemd: we zitten bijna 10 uur per dag, waarvan al snel 7 tot 8 uur op ons werk. En dit heeft vandaag of morgen al een negatieve impact op onze gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Toch wordt hier verrassend genoeg binnen bedrijven nog weinig aandacht aan besteed.

Dit is waarom Vita2Move bestaat: door simpele aanpassingen in de leefstijl op het werk, kunnen we direct een grote impact maken op de gezondheid en vitaliteit van medewerkers.

  • Gezondheid weer top-of-mind krijgen

  • Gezondheidsrisico’s en verzuimkosten verlagen

  • Voldoen aan de Arbowettelijke verplichtingen

Bekijk onze diensten

Het gezicht achter Vita2Move

Mariska heeft zich als paramedisch professional (Oefentherapeut Mensendieck) gespecialiseerd in werkgerelateerde klachten. Met haar fascinatie voor de invloed van de werkomgeving op ons zit- en beweeggedrag startte zij Vita2Move om medewerkers te begeleiden en bedrijven te adviseren over hoe zij gezonder kunnen werken.

Door (de risico’s van) lichamelijk klachten te koppelen aan de essentiële elementen voor gezondheid op kantoor heeft zij een unieke aanpak, waarmee de verzuimkosten bij bedrijven wordt verlaagd en de productiviteit van medewerkers wordt verhoogd. Door haar voorlichting en praktische instructies op de werkvloer helpt zij bedrijven tevens aan hun Arbowettelijke verplichtingen te voldoen.

  • Gespecialiseerd en deskundig team

  • Een unieke aanpak

  • Praktische adviezen

  • Langdurige resultaten

Mariska van de Kaa

Wat onze klanten zeggen

Mariska heeft kennis van zaken, is daadkrachtig, zeer ontzorgend en gewoon een fijn mens om mee te werken. Ze heeft onze verwachtingen telkens weten te overtreffen. Onze werkplekken zijn op alle gebieden verbeterd!

Janneke Boumans, Speak to Inspire

Mariska is erg professioneel, doortastend en dat alles op een positieve en prettige manier. Ze komt haar afspraak direct na en heeft mij duidelijke adviezen gegeven om mijn werkplek te verbeteren.

Irma van der Vorst, Advocaten van Oranje

“Mariska heeft uitstekende instructies rondom staand werken gegeven met een prettige, persoonlijke aanpak.

Robin (Arbo-adviseur), Gemeente Amsterdam

Maak een afspraak

Ieder bedrijf is uniek en het thema gezondheid betekent niet voor ieder bedrijf hetzelfde. Gezond Werken is dus maatwerk: we kijken mee naar de situatie en mogelijkheden en passen daar ons advies op aan.

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk en daarom bieden wij altijd een gratis adviesgesprek aan.